Thuiszorg

Thuiszorg Diensten die we aanbieden

Gezondheidszorg die een blijvende impact garandeert

Persoonlijke Verzorging Stichting Thuiszorg Reunite biedt persoonlijke verzorging aan die aansluit op uw wensen. Is het steeds lastiger om zelfstandig te douchen? Of om uw haar te wassen en nagels te knippen? Wij kunnen u hierbij helpen. Onze gespecialiseerde medewerkers houden rekening met al uw specifieke wensen en eisen en we garanderen u de persoonlijke aandacht die u verdient. Hoe laat het ook is, onze erkende beoefenaars staan voor u klaar om aan uw medische behoeften te voldoen.

Persoonlijke Verzorging

Stichting Thuiszorg Reunite biedt persoonlijke verzorging aan die aansluit op uw wensen. Is het steeds lastiger om zelfstandig te douchen? Of om uw haar te wassen en nagels te knippen? Wij kunnen u hierbij helpen. Onze gespecialiseerde  medewerkers houden rekening met al uw specifieke wensen en eisen en we garanderen u de persoonlijke aandacht die u verdient. Hoe laat het ook is, onze erkende beoefenaars staan voor u klaar om aan uw medische behoeften te voldoen.

Verpleging Thuiszorg Reunite


Verpleging

Bij ons krijgt u de beste zorg die u nodig heeft. Wij hebben gekwalificeerd personeel die bevoegd zijn om verpleegkundige handelingen uit te voeren.

Onder wijkverpleging vallen verpleegkundige handelingen die thuis plaatsvinden. Het kan bijvoorbeeld gaan om:

  • verpleegkundige handelingen zoals wondverzorging
  • het klaarzetten van medicijnen en deze toedienen
  • stomazorg
  • katheteriseren
Begeleiding Thuiszorg Reunite


Begeleiding

Wij bieden begeleiding aan (vanuit de wet langdurige zorg) die u ondersteunen bij het uitvoeren van algemene dagelijkse levensverrichtingen en bij het aanbrengen en behouden van structuur in en regie over het persoonlijk leven. Wij behandelen onze cliënten als familie.